Spett med basilikadippad minimozzarella

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer

Superenkelt partytilltugg, som ändå känns gott och lätt.

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 kruka färsk basilika
olivolja
1 pkt minimozzarella
flingsalt
1/2 ask cocktailtomater
svarta urkärnade oliver

Gör så här

1. Hacka basilikabladen.

2. Ringla olivolja över mozzarellakulorna och strö över lite flingsalt.

3. Rulla sedan dem i basilikahacket så att så mycket som möjligt fastnar.

4. Varva mozzarella, tomater och oliver på små spett. Servera som drinktilltugg.

Mer på grapevine.se

Restaurangtips: Pontus Frithiof's Burger & Lobster

I juli slogs portarna upp för ett helt nytt restaurangkoncept i Stockholm- Burger & Lobster. Som namnet antyder, serveras rätter med just hamburgare och hummer och om du frågar oss, är det två storslagna favoriter samlat under ett och samma tak. Konceptet i sig är inte nytt, den första Burger & Lobster restaurangen öppnade i Londons Mayfair 2011 och blev så populär att ytterligare tre filialer öppnade runt om i London och samtidigt en i New York. I september är det även Quatars och Dubai’s tur.

Tommasi Graticcio Appassionato

Tommasi Graticcio Appassionato är ett intensivt, fruktigt, aningen kryddigt och smakrikt vin med lång härlig eftersmak.

Hummer och Pilgrimsmussla

Serverad med sötpotatisfritters, jalapeñodipp och citrussallad.