Spett med basilikadippad minimozzarella

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer

Superenkelt partytilltugg, som ändå känns gott och lätt.

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 kruka färsk basilika
olivolja
1 pkt minimozzarella
flingsalt
1/2 ask cocktailtomater
svarta urkärnade oliver

Gör så här

1. Hacka basilikabladen.

2. Ringla olivolja över mozzarellakulorna och strö över lite flingsalt.

3. Rulla sedan dem i basilikahacket så att så mycket som möjligt fastnar.

4. Varva mozzarella, tomater och oliver på små spett. Servera som drinktilltugg.

Mer på grapevine.se

Vinpassion i Valpolicella

Att vara vinproducent i Italien är långt ifrån unikt. Men att vara det i en familj i rakt nedstigande led i fyra generationer är inte fullt lika vanligt. Familjen Tommasi har odlat vin med stor passion i Valpolicella i mer än hundra år. Historien om familjen Tommasi börjar 1902, då Giacomo Tommasi

The White Viognier

Smakrikt, druvigt och blommigt vin från en av Australiens största vingårdar

Blueberry Pancakes

Supersmarriga amerikanska brunchpannkakor.