Spett med basilikadippad minimozzarella

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer

Superenkelt partytilltugg, som ändå känns gott och lätt.

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 kruka färsk basilika
olivolja
1 pkt minimozzarella
flingsalt
1/2 ask cocktailtomater
svarta urkärnade oliver

Gör så här

1. Hacka basilikabladen.

2. Ringla olivolja över mozzarellakulorna och strö över lite flingsalt.

3. Rulla sedan dem i basilikahacket så att så mycket som möjligt fastnar.

4. Varva mozzarella, tomater och oliver på små spett. Servera som drinktilltugg.

Mer på grapevine.se

Smakmekka i Stöten

Stöten har utsetts till att ha ”Sälens bästa skidåkning”. Men här finns långt mer än branta backar och fin offpist. Vad sägs om fondue, barhäng, medium rare entrecote, mockaruta, läskande drink eller hummersoppa till exempel? Även Sälenfjällens nordligaste skidanläggning Stöten har bredd i sitt

Arc-en-Ciel Rosé Mousseux

Fräscht och smakrikt ekologiskt alkoholfritt alternativ

Grillad spetskål med citron- och senapsvinägrett och rostad pistagemandel

Kålen får en nötig och fin smak när den grillas. Perfekt tillbehör eller som egen grön rätt med ett saftigt och gott bröd till.