Spett med basilikadippad minimozzarella

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer

Superenkelt partytilltugg, som ändå känns gott och lätt.

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 kruka färsk basilika
olivolja
1 pkt minimozzarella
flingsalt
1/2 ask cocktailtomater
svarta urkärnade oliver

Gör så här

1. Hacka basilikabladen.

2. Ringla olivolja över mozzarellakulorna och strö över lite flingsalt.

3. Rulla sedan dem i basilikahacket så att så mycket som möjligt fastnar.

4. Varva mozzarella, tomater och oliver på små spett. Servera som drinktilltugg.

Mer på grapevine.se

Karibiska bönor

Duane Dove är född på Tobago, men har bott i Stockholm i över 25 år. Han är något så udda som kakaoodlare, men är också chokladtillverkare, rom-expert, sommelier, författare, affärsinnehavare och f.d. krögare. Duane kommer från en multikulturell familj med rötter som förgrenar sig över Europa,

Lax och skaldjursröra

Klassisk toast på räkor och lax som förrätt eller tapas.