Spett med basilikadippad minimozzarella

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer

Superenkelt partytilltugg, som ändå känns gott och lätt.

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 kruka färsk basilika
olivolja
1 pkt minimozzarella
flingsalt
1/2 ask cocktailtomater
svarta urkärnade oliver

Gör så här

1. Hacka basilikabladen.

2. Ringla olivolja över mozzarellakulorna och strö över lite flingsalt.

3. Rulla sedan dem i basilikahacket så att så mycket som möjligt fastnar.

4. Varva mozzarella, tomater och oliver på små spett. Servera som drinktilltugg.

Mer på grapevine.se

Grillade skaldjur

Grillade räkor och ostron är fantastiskt gott. Kolsmaken gifter sig så väl med skaldjurens friska sötma och resultatet blir gudomligt – framförallt tillsammans med ett glas champagne!

Rårakor med citronkräm och löjrom

Krispigt, salt och lyxigt – en perfekt rätt till ett glas mousserande som till exempel Beaumont champagne.