Tapas Kallskuret

Tid 
10 Minuter
Antal 
4

Ett måste på alla tapasbord. Perfekt som drinktilltugg och aptitretare.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

ca 500 gr blandat kallskuren skinka och korv tex Panta negra, Mangalica, Coppa Bazza, Chorizo Magno
150 gr vällagrad parmesan
100 gr Gordal oliver
100 gr Cornichoner

Gör så här

Använd en vacker skärbräda, fat eller stenskiva och lägg upp allt det kallskurna i grupper. Garnera med cornichoner och oliver.

Mer på grapevine.se

I vinets värld

Vinprovningar är ett bra och dessutom roligt sätt att lära sig mer om vin. Steg för steg bekantar man sig med olika viner, kommer närmre deras karaktär och lär sig mer om deras ursprung.

Grillade ostron med ädelost

Oavsett om du tvekar att äta råa ostron eller redan är frälst så kommer du att uppskattade den här överraskadnde trevliga kombinationen! Smaksensationen blir större med champagne!