Tapas Pimientos de Padrón

Tid 
10 Minuter
Antal 
4

Grillade gröna paprikor, en klassiker i tapasbuffén!

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

400 gr Pimientos de Padrón
olivolja
salt

Gör så här

1. Värm en stekpanna och använd rikligt med olja.

2. Stek paprikorna på stark värme så att de får färg runt om.

3. Servera varma med flingsalt på toppen.

Mer på grapevine.se

Veckans Vintips: Ny ekologisk vit Bordeaux

Famille Excellor Biologique 2014 lanseras i 220 butiker den 1 september. En ekologiskt vit Bordeaux med härlig, medelintensiv, ren, druvtypisk och ungdomlig doft med toner av krusbär, citrus, lime, grönt äpple, nässlor med inslag av mineral och örter. Smaken är torr, frisk och med balanserad fräsch syra av citrus, lime, mineraler och krusbär. Ett ursprungstypiskt vin med ett långt elegant avslut.

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Torr och frisk smak av citrus och äpple

Cranberry winter fizz

Börja festen med en elegant och vintrig cocktail. Vill du göra den ännu festligare toppar du drinken med en god champagne, till exempel Beaumont des Crayères Grand Réserve Brut NV (art nr 7891, 219 kr).