Tapas Pimientos de Padrón

Tid 
10 Minuter
Antal 
4

Grillade gröna paprikor, en klassiker i tapasbuffén!

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

400 gr Pimientos de Padrón
olivolja
salt

Gör så här

1. Värm en stekpanna och använd rikligt med olja.

2. Stek paprikorna på stark värme så att de får färg runt om.

3. Servera varma med flingsalt på toppen.

Mer på grapevine.se

Rött fokus

Röda viner finns i många varianter – från lätta och fruktiga till mäktiga och tanninrika. Mycket skiljer dem, men det finns också mycket som förenar. Exempelvis sättet att servera. Text: Karin Strand Foto: Dana Ozallapa Styling: Josefin Tolstoy V in har odlats och druckits i åtminstone 6 000 år.

Greenall's Berkeley Square London Dry Gin

En lyxgin för den moderna konsumenten

Sallad med broccoli västerbottenost och katrinplommonvinägrett

Ett trevligt grönt inslag på menyn med en fin balans mellan sötman från katrinplommonen och ostens sälta.