Tapas Pimientos de Padrón

Tid 
10 Minuter
Antal 
4

Grillade gröna paprikor, en klassiker i tapasbuffén!

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

400 gr Pimientos de Padrón
olivolja
salt

Gör så här

1. Värm en stekpanna och använd rikligt med olja.

2. Stek paprikorna på stark värme så att de får färg runt om.

3. Servera varma med flingsalt på toppen.

Mer på grapevine.se

Sommelieren svarar: Rött vin till fisk?

Kan man dricka rött vin till fisk? Magnus Edgren är försäljningschef på Hermansson & Co och en av Grapevines sommelierer. Han tycker att rött vin fungerar utmärkt till fisk, om man väljer rätt vin. Kan man dricka rött vin till fisk? Och i så fall, vilket vin ska man då välja? – Det kan du

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Torr och frisk smak av citrus och äpple

Ostfylld ravioli med parma och salviasmör

Lättlagad pastarätt med mycket smak.