Tapas Pimientos de Padrón

Tid 
10 Minuter
Antal 
4

Grillade gröna paprikor, en klassiker i tapasbuffén!

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

400 gr Pimientos de Padrón
olivolja
salt

Gör så här

1. Värm en stekpanna och använd rikligt med olja.

2. Stek paprikorna på stark värme så att de får färg runt om.

3. Servera varma med flingsalt på toppen.

Mer på grapevine.se

Guldmedalj till Vila Santa Reserva 2012 box!

Tidningen Allt om Vin har traditionsenligt korat 2015 års bästa viner och för femte året i rad hamnar Vila Santa Reserva box på prispallen i kategorin ”Årets röda box”! Vila Santa tar sitt fjärde guld och Ramos Reserva Box 2013 från samma producent, tar hem silvret.

Tommasi Surani Atlas Organic

Nu i ny design Tommasi Naturae

Chokladtårta med körsbär

Kladdkaka, chokladmousse och söta körsbär - en riktigt smaskig kombo!