TNT Spiced Sour

Visst kan man dricka cocktails till mat. Som den här syrliga drinken som passar bra till sill och sylta.

Utskrift
Ingredienser
3–4 glas (beroende på storleken på glasen)
50 ml Angostura 1919
30 ml färskpressad citronjuice
20 ml sockerlag
20 ml torr/lättsötad  rövinsglögg (går bra med 
alkoholfri)
4 stänk Angostura Bitter
Gör så här
  1. Häll alla ingredienser utom glöggen i en shaker.
  2. Fyll shakern med is och skaka tills den är kall.
  3. Sila upp i ett Old Fashioned-glas och addera en stor isbit.
  4. Toppa med glöggen.
  5. Rör försiktigt om.
  6. Garnera med en stjärnanis. 

Mer på grapevine.se

Cooking Distilled 3

I avsnitt nummer tre lagar matlagningsduon Ludvig Brydolf och Niklas Gunnarsson en himmelskt god efterrätt med smak av Islay Whisky. Du hittar även receptet här på Grapevine.se Missa inte deras matlagning, prenumerera enkelt på deras YouTubekanal och håll dig uppdaterad.

Hine Antique Xo Premier Cru

Premium cognac skapad av Georges Hine 1920

Kycklingspett med sriracha och matvetesallad med melon och avokadokräm

Lätt att grilla och de milda smakerna uppskattas av såväl stora som små. Frisk matvetesallad med en len avokadokräm blir gott till spetten.