Tom the melon guy

Utskrift
Ingredienser

1 glas

45 ml Tom of Finland
35 ml vattenmelon- och champagnecordial
30 ml citronjuice
2 stänk Angostura Orange Bitters
1 äggvita

Gör så här

Häll samtliga ingredienser i en shaker. Skaka hårt utan is.
Addera rikligt med is och skaka igen tills kallt.
Sila upp i ett coupette glas och garnera med vattenmelonskiva.

VATTENMELON- OCH CHAMPAGNECORDIAL
Räcker till 4-5 drinkar

Blanda 200 g vattenmelon i bitar med 240 ml vitt socker, 3 nypor salt och 240 ml mousserande vin, exem-pelvis Myth Sparkling eller överbliven
Champagne i en kastrull och värm tills sockret lösts upp. Dra av från värmen och låt stå i 10 minuter. Sila av.
Låt svalna och förvara därefter i kylskåp.

 

Mer på grapevine.se

Finstämda fjällsmaker

Olarsgården har länge varit ett populärt tillhåll för både inhemska och tillresta gourmeter. Nyligen skedde ett ägarbyte då Jonas ”Jonas i Sälen” Persson, tog över med övertygelsen att fortsätta sätta Sälenfjällen på den gastronomiska kartan. Olarsgården är något av ett måste för den som besöker

Berton Vineyards The Bonsai

Ett fylligt och fruktigt vin med välintegrerade fattoner och mjuka tanniner

Glutenfri cheesecake med hallonswirl

Smilla Luuks glutenfria cheesecake uppskattas av alla, oavsett om de är glutenintoleranta eller inte. Kakan är både krämig och lite syrlig och är dessutom vacker som en tavla. Servera gärna kakan med en sval vindrink. Fyll ett stort vinglas med rikligt med is, jordgubbar och färsk mynta. Häll på Black Tower Sparkling Ice och njut.