Tomatsallad med mozarella

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

En färgsprakande sallad gjord på tomater i blandade färger, granatäpple och mozzarella. 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

12 tomater blandade färger
1 granatäpple
2 mozzarella bitar
I msk dill
1 vitlöksklyfta, pressad
1 msk citronsaft
2 msk olivolja

Gör så här

1. Skiva tomaterna och blanda färgerna. Toppa med dill.

2. Blanda kärnorna och saften från granatäpplet med citronsaften, vitlök och olivolja.

3. Lägg på mozzarellan.

Mer på grapevine.se

Ny premiumrom

Rom är kung i baren menar Philip Duff, bartender och spritexpert från New York. Det verkar som rom har fått ett uppsving, stämmer det? – Ja, rom blir alltmer populärt över hela världen, och trenden är extra stark i Sverige. Försäljningen av rom ökar – den snabbast växande spritkategorin är mörk rom

Tommasi Grappa Amarone della Valpolicella Ca' Florian

Fyllig och smakrik Grappa från Tommasi's mest prestigefulla Amarone "Ca Florian".

Lammstek med rostade mandlar och färsk koriander

Lammstek med rostade mandlar och färsk koriander, serveras till röda smakrika viner.