Tomatsallad med mozarella

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

En färgsprakande sallad gjord på tomater i blandade färger, granatäpple och mozzarella. 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

12 tomater blandade färger
1 granatäpple
2 mozzarella bitar
I msk dill
1 vitlöksklyfta, pressad
1 msk citronsaft
2 msk olivolja

Gör så här

1. Skiva tomaterna och blanda färgerna. Toppa med dill.

2. Blanda kärnorna och saften från granatäpplet med citronsaften, vitlök och olivolja.

3. Lägg på mozzarellan.

Mer på grapevine.se

Skogsfynd

Äntligen är svampsäsongen här. Kantareller och Karljohan hör till sensommarens läckerheter. Vare sig du plockar din egen eller köper i butik lyfter svampen med rätt sorts vin. Svampplockare delar sällan med sig av sina svampställen. Är du nybörjare i svampskogen vill vi därför tipsa om att

Tommasi Valpolicella

Ett fruktigt vin med smak av körsbär och aningen fat

Prinsess-smörgåstårta

En imponerande tårta, underbar tillsammans med något gott mousserande i glaset.