Tomatsallad med mozarella

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

En färgsprakande sallad gjord på tomater i blandade färger, granatäpple och mozzarella. 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

12 tomater blandade färger
1 granatäpple
2 mozzarella bitar
I msk dill
1 vitlöksklyfta, pressad
1 msk citronsaft
2 msk olivolja

Gör så här

1. Skiva tomaterna och blanda färgerna. Toppa med dill.

2. Blanda kärnorna och saften från granatäpplet med citronsaften, vitlök och olivolja.

3. Lägg på mozzarellan.

Mer på grapevine.se

Grillade skaldjur

Grillade räkor och ostron är fantastiskt gott. Kolsmaken gifter sig så väl med skaldjurens friska sötma och resultatet blir gudomligt – framförallt tillsammans med ett glas champagne!

Angostura 5 YO

Rom med en djup karaktär

Carpaccio med tryffeldressing och parmesan

En italiensk klassiker som här får lite extra skjuts av tryffel.