Tom's pickle

Fläderblom, honung och friskt vitt vin – Tom's pickle är en drink som oavsett årstid för tankarna till våren och sommaren. 

Utskrift
Ingredienser

30 ml Tom of Finland Organic Vodka
10 ml St. Germain
20 ml vitt vin
5 ml honungsvinäger
2 dash Angostura Bitter

Gör så här
  1. Blanda alla ingredienser i en shaker och blanda försiktigt med is tills drycken är väl kyld.
  2. Sila i ett Nick & Nora glas.
  3. Garnera med en tunn skiva citronskal.

Mer på grapevine.se

Finstämda fjällsmaker

Olarsgården har länge varit ett populärt tillhåll för både inhemska och tillresta gourmeter. Nyligen skedde ett ägarbyte då Jonas ”Jonas i Sälen” Persson, tog över med övertygelsen att fortsätta sätta Sälenfjällen på den gastronomiska kartan. Olarsgården är något av ett måste för den som besöker

Ugnsbakat kålhuvud med örtsmörsquenelle

En helvegetarisk rätt där kålen får sällskap av en örtsmörsquenelle, svamp och pimpad dijonaise.
Rätten är även god som tillbehör till kött.