Vegetarisk tortilla med tomater och rädisor

Ett enkelt och annorlunda vegetariskt alternativ på tortilla

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

4 tortillas
1 paket fetaost
1 ask gula cocktail tomater
1 ask röda cocktail tomater
1 knippe rädisor
2 avocados, tärnad
1 kruka koriander eller basilika

Gör så här

1. Stek tortillan i smör i stekpanna. Lättast är att steka en i taget. Lägg upp på tallrikar.

2. Dela tomaterna i 4 delar, tärna avokadon och skär rädisorna i tunna strimlor.

3. Fördela över de 4 tortillorna. Smula över fetaost och garnera med koriander eller basilika.

Mer på grapevine.se

Kokbokstips: "Mat för barn över 18 år"

Ludvig Brydolf, känd från Mästerkocken 2015 släpper nu sin fina och inspirerande bok, där han plockar in baren i köket. Läs mer om Ludvig och hans bok här.

Tommasi Valpolicella Bib 3 L

Ett fruktigt vin med smak av körsbär och aningen fat

Pasta Alfredo

En enkel pastarätt med parmesanost, smör och grädde som grund. Har fått sitt namn från Restaurang Alfredo i Rom där den var en av deras klassiker.