Vino orangino

Rosa i cocktailglaset

 
Utskrift
Ingredienser

Ingredienser:

1 glas

Sockerlag (räcker till 4-5 drinkar):

6 delar vitt socker

4 delar vatten

Blanda i en kastrull och värm tills sockret lösts upp. Dra av från värmen och låt svalna. Förvara därefter i kylskåp.

120 ml Tommasi Baciorosa Appassionato

40 ml färskpressad blodapelsinjuice

10 ml sockerlag

5 skivade jordgubbar

5 kiwiskivor

 
Gör så här

Förbered sockerlagen. Blanda alla ingredienser i ett vinglas. Addera is och rör om försiktigt.

Mer på grapevine.se

Toscanas stolthet

I Toscana är sangiovese de blå druvornas kung. Sex av Toscanas sju regioner som tillhör Italiens högsta kvalitetsklass för vin, DOCG, är baserade på just sangiovese. Ett riktigt prestigevin är Brunello di Montalcino som numera erbjuds av familjen Tommasi. Brunello di Montalcino var det första vin i

Tommasi Poggio al Tufo Rompicollo

Intensivt rubinröda Rompicollo, med välbalanserad smak fick fina recensioner i det internationella vinmagasinet Wine Spectator

Hel hummer med brynt kapris-, dill- och citronkräm

En festlig rätt som inte kräver någon egentlig tillagning! Den lyxiga naturella hummern får en djup och fyllig smak av ett smör brynt i kapris, dill och citron. Klockren guldkant en vardagkväll!