Vino orangino

Rosa i cocktailglaset

 
Utskrift
Ingredienser

Ingredienser:

1 glas

Sockerlag (räcker till 4-5 drinkar):

6 delar vitt socker

4 delar vatten

Blanda i en kastrull och värm tills sockret lösts upp. Dra av från värmen och låt svalna. Förvara därefter i kylskåp.

120 ml Tommasi Baciorosa Appassionato

40 ml färskpressad blodapelsinjuice

10 ml sockerlag

5 skivade jordgubbar

5 kiwiskivor

 
Gör så här

Förbered sockerlagen. Blanda alla ingredienser i ett vinglas. Addera is och rör om försiktigt.

Mer på grapevine.se

Bagarbarn

Han är fransk bagare, konditor, surdegsmissionär, sommarpratare, tv-kock, matdebattör, bloggare, föreläsare och författare. Vi träffar Sébastien Boudet för att höra mer om hans bakgrund, miljöengagemang och nya kokbok. Sébastien Boudet sippar på sitt gröna te. Vi har träffats på ett café för att

Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Grillad pilgrimsmussla ”Ninon”, champagne, sjökorall och krasse

Förrätt signerad Bistro Berns i Stockholm. En klassisk förrätt där soppan kan förberedas, men pilgrimsmusslorna blir godast om de grillas precis innan servering.