Vino orangino

Rosa i cocktailglaset

 
Utskrift
Ingredienser

Ingredienser:

1 glas

Sockerlag (räcker till 4-5 drinkar):

6 delar vitt socker

4 delar vatten

Blanda i en kastrull och värm tills sockret lösts upp. Dra av från värmen och låt svalna. Förvara därefter i kylskåp.

120 ml Tommasi Baciorosa Appassionato

40 ml färskpressad blodapelsinjuice

10 ml sockerlag

5 skivade jordgubbar

5 kiwiskivor

 
Gör så här

Förbered sockerlagen. Blanda alla ingredienser i ett vinglas. Addera is och rör om försiktigt.

Mer på grapevine.se

Bredd & kvalitet

Maria Eriksson äger och driver Bistron och Hundfjället Bar & Grill. Bra mat för skidåkaren och något för alla smaklökar är parollen. Här kan man få alltifrån franskinspirerad bistromat och grillbuffé kvällstid till gofika, lunchbuffe med svensk husmanskost och Amerikanskinspirerad à la carte-

Tommasi Le Volpare Soave

Torr och fruktig Soave till skaldjur

Surdegsbröd med avokado, koriander och getost

En fräsch och lyxig toast gjord på surdegsbröd med koriander, citron och mjuk bredbar getost.