Waldorfsallad

Tid 
20 Minuter
Antal 
4

Fräsch klassiker och ett perfekt tillbehör, eller addera protein och skapa en huvudrätt. 

Bild: Matilda Lindeblad Recept: Caroline Dafgård Widnersson
Utskrift
Ingredienser

1 dl majonnäs
1 dl yoghurt
1 msk citronjuice
salt och svartpeppar

2 Granny Smith-äpplen
2 selleristjälkar
4 baby gemsallad
1 näve valnötter, grovhackade
½ dl gräslök, finhackad

Gör så här

1.Rör ihop majonnäs, yoghurt och citronjuice i en bunke, smaka av med salt och peppar.

2.Plocka salladen, skiva sellerin tunt och hyvla äpplet tunt, gärna med en mandolin.

3.Arrangera salladen på tallrikar och servera tillsammans med dressingen.

Mer på grapevine.se

Färskt vårnummer ute nu!

Nu är 2016 års första nummer här av vårt magasin Grapevine.se. I detta nummer bjuds du bland annat på fräscha gröna vårrecept, ett resereportage om fantastiska vackra Verona, en intervju med Linus Larsson; vinnare av hela Sverige bakar. Han bjuder även på härliga bakverk-recept. Detta och mycket

Barceló Gran Añejo

Känd sedan länge, ny hos oss! Finns i två storlekar, 35 cl och 70 cl.

Honungsgriljerade kycklingklubbor

Kycklingklubbor är bra och billig mat. Prima val på brunchbuffén eller utflyktsfilten. Här får de extra smak av honung och kryddor.